Tijdens de professionele maar zeer hartelijke sessies werd mijn kluwen ontrafeld.

Mimi heeft mij weer in balans gekregen.

(cliënt)

 

Meer competentie, energie en plezier in je werk 

Een coachingstraject is geslaagd wanneer jij in je werk vaker doet wat je goed kunt, wat goed bij je past en wat je plezier en voldoening geeft. Je ervaart meer ontspanning en je voelt je vaker goed toegerust. Je samenwerkingsrelaties verbeteren en je bent effectiever in je communicatie. Het lukt je beter om invloed te hebben in je werkcontext. Je bent meer de baas over je tijd en je ervaart een betere balans tussen werk en privé. Uiteindelijk is er meer rendement voor jou persoonlijk én voor de organisatie waar je werkt.

Als coach bied ik je: 

  • een veilige en inspirerende plek
  • een basis om op onderzoek te gaan
  • nieuwe inzichten 
  • werken aan gedragsalternatieven
  • humor en relativering
  • respectvolle confrontaties
  • verrassende, leerzame werkvormen

Een aanpak die jou past

Ik stem af op hoe jij het beste leert. Mijn inbreng is positief stimulerend. Ik onderzoek met je hoe jij zo in beweging kunt komen dat je stappen zet die specifiek bij jou passen en die je effectiever maken. Zodat je vaker realiseert wat je graag wilt bereiken.

De beste manier om er achter te komen of ik de coach ben die je zoekt, is een kennismakingsgesprek. Daarin kun je direct ervaren of we de 'klik' hebben die nodig is voor een vruchtbare samenwerking. Aan een kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

Supervisie

De grens tussen coaching en supervisie is niet zo scherp te trekken.  Supervisie is met name een waardevolle leermethode voor als je met mensen werkt. Los van de hectiek van alledag biedt de methodiek je meer ruimte voor persoonlijk onderzoek en voor leren op basis van zelfsturing en reflectie. Steeds in relatie tot het werk dat je te doen hebt.

Een supervisiegesprek duurt anderhalf uur. Ter voorbereiding schrijf je een inbrengverslag waarbij je stilstaat bij een concrete werksituatie die je als casus wilt onderzoeken. Na afloop schrijf je een reflectieverslag. Beide verslagen vormen het materiaal voor het volgende supervisiegesprek. Een supervisietraject omvat tenminste tien gesprekken.

 

 

drs. Mimi Bergsma
06-44995091
050-3131793
contact@mimibergsma.nl

drs. Mimi Bergsma
H.W. Mesdagstraat 55a
9718 HD Groningen
06-44995091
050-3131793
contact@mimibergsma.nl
www.mimibergsma.nl